Spille kampe og deltage i stævner

Som spiller i Dianalund Badminton Klub er der mulighed for at deltage i stævner og spille kampe. Og det gælder også for nybegyndere.

Badmintonspilleres niveau er delt op i D-C-B-A-M og E rækker. De bedste spillere stiller op i E (Elite)-rækken og nybegynderne stiller op i D-rækken. Efterhånden som man får spillet nogle kampe og får samlet sig nogle point, “flytter” man sig op gennem rækkerne og hvis man ender med at blive en rigtig god badmintonspiller, ender man således i Elite-rækken.
Hvordan pointene fordeles og hvornår man rykker op, kan du se her i Reglement for ungdomsklassifikation.

Hvilket alderstrin du skal spille på, kan du se her i Ungdomskvalifikationen.

Der findes også en decideret badminton turnering, hvor de forskellige klubber stiller hold og spiller mod hinanden og som ender med at en klub bliver kåret som danmarksmester. Det vil din træner helt sikkert informere dig om, når det bliver aktuelt.

Der er endnu flere informationer om regler, reglementet, turneringer, stævner, klassisifikation og m.m. her DGI Badminton.

Men for at man i det hele taget kan tilmelde sig et stævne eller en turnering, skal alle spillere, nybegynder såvel som erfarne, have en spillerprofil på badmintonpeople.dk.

Det er også her man tilmelder sig et stævne og der er også decideret begynderstævner.

Der er som regel at tilmeldingsgebyr ved tilmelding til stævner, men det betaler DBK for dig.

Når man er oprettet som spiller, får man på sin E-mail automatisk besked når der bl.a oprettes nye stævner.

Her følger en vejledning til oprettelse af spiller profil på Badmintonpeople.

Vejledning til oprettelse af spillerprofil på badmintonpeople